Tableta ieftina

Catalog produse
Cautare
Informatii
Newsletter
Marci produse

Tableta ieftina cu un raport calitate/pret foarte convenabil.


Despre tableta-ieftina


 

Tableta-ieftina.ro este un magazin online detinut de Webusiness Center SRL, care ofera clientilor sai tablete PC si accesorii pentru tablete si telefoane.

In magazinul nostru avem pentru fiecare dintre dumneavoastra o tableta ieftina, dar fiabila si calitativa, astfel incat in urma achizitiei pe care o faceti, sa aveti satisfactia unei afaceri bine facute, si astfel, la randul dumneavoastra sa ne recomandati si altora.

Stim ca piata IT din Romania este plina de magazine online obscure, care vand tablete ieftine din surse de provenienta incerta si fara nici o garantie, magazine care nu au nici macar un numar de telefon postat, ca sa nu mai vorbim de un cod fiscal sau o adresa.

Tabletele pe care le gasiti pe tableta-ieftina.ro provin de la producatori romani de prestigiu sau sunt importate direct de catre Webusiness Center SRL, dupa studii si teste indelungate facute de specialistii nostri. 

Tabletele oferite pe tableta-ieftina.ro au garantia intre 12 si 60 de luni, dumneavoastra avand siguranta ca, in cazul in care, din intamplare, ceva nu merge bine, noi vom rezolva problema cu operativitate si profesionalism.


Va multumim pentru vizita si va mai asteptam !

 

Echipa Webusiness Center

www.tableta-ieftina.ro

CUI 31844450, J22/1067/2013

Sediu: Str. Muntenimii nr. 2, bl. 591, sc. B, ap. 33, Ia┼či - 700552, Romania

Mobil :    0737 253 860


spacer
 
 

Tableta ieftina,Tablete ieftine, Tableta pret redus, top tablete ieftine, tablete android, tablete accesibile, accesorii tablete, Oferte tablete

                                                                                                                                             SOLUTIONARE LITIGII

Webusiness Center SRL este operator de date cu caracter personal conform notificarii ANSPDCP nr. 28952/19.07.2013

 Toate imaginile de pe acest site au caracter pur orientativ si pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului si de asemenea, mici detalii si culori putand varia in anumite situatii, in mod exceptional. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii,  producatorii sau reprezentantii oficiali; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Toate produsele din acest magazin sunt absolut noi si au o garantie cuprinsa intre 6 si 60 de luni.

 

 

 


Website detinut de WEBUSINESS CENTER S.R.L., CIF: 31844450, Reg.Com: J22/1067/2013
Inapoi
sus