Tableta ieftina

Catalog produse
Cautare
Informatii
Newsletter
Marci produse

Tableta ieftina cu un raport calitate/pret foarte convenabil.


Garantia produselor

GARANTIA PRODUSELOR

 

Pentru orice informatii sau probleme legate de garantia produselor noastre, va rugam sa folositi datele noastre de contact, aflate pe pagina magazinului la sectiunea DESPRE NOI.

Toate produsele comercializate de catre magazinul www.tableta-ieftina.ro  beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei romanesti in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008). Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producatori.
Majoritatea produselor noastre  beneficiaza de garantie direct de la producator, iar pentru produsele care nu intra in aceasta categorie, Certificatele de garantie sunt emise de Webusiness Center S.R.L. in colaborare cu unitatile de service autorizate. Termenul de garantie este specificat si pe factura emisa in momentul vanzarii produsului.

Vom detalia mai jos conditiile pe care trebuie sa le respecte clientii nostri in vederea solutionarii cat mai rapide a problemelor de garantie.

In cazul in care produsul in cauza are un Certificat de garantie emis de catre producator, clientul va contacta unitatea de service mentionata pe respectivul certificat.

In caz contrar, clientul ne va contacta pe unul din numerele noastre de telefon sau pe adresa de email specificate pe www.tableta-ieftina.ro la sectiunea DESPRE NOI.

Costurile de livrare ale produselor care vor fi reparate sau inlocuite va fi suportat de catre client, sau in cazul anumitor produse, de catre unitatea de service.
Coletul cu produsele ce urmeaza a fi reparate sau inlocuite va contine obligatoriu Certificatul de garantie in original si o copie dupa factura, precum si elementele de identificare intacte .
Produsele ce urmeaza a fi reparate sau inlocuite nu vor fi primite de catre serviciul nostru specializat decat corect impachetate in ambalajul original, cu toate accesoriile primite la cumpararea produsului . Cele 15 zile lucratoare in care unitatea de service va solutiona problema decurg din momentul in care produsul returnat ajunge in posesia unitatii de service.

Toate coletele primite, continand produse returnate de catre client in vederea efectuarii operatiilor legate de garantie, vor fi desfacute, filmate si fotografiate in detaliu, pentru a consemna starea la receptie a produselor din interior, si pentru a verifica daca starea produselor este identica cu starea lor declarata de client la trimiterea coletului. Orice inadvertenta intre starea declarata de client si receptia propriu-zisa a produselor de catre personalul nostru specializat va conduce eliminarea acelor defecte din lista celor acoperite de garantie, compania noastra neputand fi facuta raspunzatoare de defecte aparute in timpul transportului. Este posibil ca starea produsului receptionat la garantie sa nu permita inlocuirea acestuia decat dupa remedierea defectelor aparute pe timpul transportului, caz in care clientul va fi instiintat de aceste costuri.

 Dupa readucerea produsului in stare de functionare, aveti posibilitatea de a ridica produsul direct din centrul nostru de service sau sa solicitati expedierea sa prin posta. Daca defectul remediat  a aparut din vina clientului, acesta va achita contravaloarea reparatiei si respectiv costul transportului aferent returnarii produslui.  In situatia in care defectul remediat a avut o cauza absolut obiectiva, firma noastra va suporta toate cheltuielile de reparatie si costul transportului aferent returnarii produslui . Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie. Acest interval se considera din momentul inregistrarii in unitatea de service (receptia coletului conform indicatiilor de mai sus), pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si notificarea in scris, in vederea ridicarii produsului, sau pana la predarea efectiva a produsului catre client.

Nu fac obiectul garantiei produsele care au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, urme de socuri mecanice – zgarieturi, crapaturi, fisuri, portiuni sau componente desprinse/dezlipite, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor si orice fel de modificari ale softului original.
 

CONDITII DE ACORDARE A GARANTEI

 

1.Termenul de garantie este cel mentionat pe Certificatul de garantie/factura produsului.

2.Garantia se acorda conform legislatiei romane in vigoare la data cumpararii, se aplica numai daca aparatul este folosit corespunzator (in concordanta cu instructiunile de folosire) si este valabila numai insotita de factura de cumparare si certificatul de garantie, ambele in original.

3.In cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul se va repara gratuit, la sediile mentionate in acest certificat.

4.Prezentul produs are in componenta subansamble electronice si mecanice delicate, care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, intretinere si reparatie prevazute in manualul de utilizare.

5.Situatii care duc la iesirea din garantie a produsului:
· Nerespectarea conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in manualul de utilizare sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania;
· Documentele de garantie nu sunt prezentate, au fost deteriorate / modificate sau sunt ilizibile;
· Aparatul prezinta deteriorari cauzate de accidente mecanice, urme de zgarieturi, crapaturi, dezlipiri, desprinderi,lovituri, socuri, patrunderi de lichide sau praf, expuneri la foc, utilizare gresita sau neglijenta, schimbari ale starii aparatului, pastrarea in conditii improprii – functionarea repetata in regim de mari diferente de temperatura care cauzeaza fenomenul de "condens” intern, expunerea excesiva la umezeala sau radiatii solare, deteriorarea antenei sau a capacelor de protectie sau neglijentei in utilizare;
· Sigiliul aplicat de catre vanzator a fost deteriorat, sters sau inlocuit;
· Produsul a fost utilizat impreuna cu alte accesorii in afara celor recomandate de producator (alt incarcator de retea decat cel original, care poate furniza tensiuni de alimentare diferite decat cea nominala specificata in manualul de utilizare, incarcatoare auto, hands-free);
· Interventii au modificari software sau reparatii executate de catre persoane neautorizate sau alte unitati decat cele specificate in prezentul certificat;
· Neconcordanta intre seria IMEI de pe certificat, cea inscrisa pe produs si cea electronica din softul de baza;
· Prezentarea telefonului la service cu alta versiune de software decat cea cu care a fost livrat.

6.Pierderea certificatului de garantie determina iesirea din garantie a produsului.

7.Perioada de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data predarii produsului la service, pana la data repunerii in stare de functionare a produsului. Prelungirea termenului de garantie se inscrie pe certificatul de garantie.

8.Durata medie de utilizare a produsului este de 3 ani. Service-ul asigura contra cost, reparatii in afara perioadei de garantie, sau daca produsul a iesit din garantie, pe toata durata medie de utilizare a produsului.

9.In cazul defectarii produsului, cumparatorul va trebui sa se prezinte la sediul punctului de service specificat in prezentul certificat. In cazul in care in clientul nu domicilieaza in acelasi oras cu punctul de service mentionat pe certificat, clientul trebuie sa trimita produsul la service printr-un curier rapid, sa achite taxele necesare transportului si sa mentioneze in scris defectiunile constatate.

10.Pentru tabletele PC care necesita rescrierea softului, clientul este de acord cu stergerea tuturor datelor stocate in memoria dispozitivului (poze, imagini, fisiere audio si/sau video, numere de telefon din agenda, contacte, documente in format electronic, alte softuri in afara de cele insalate prin configuratia initiala).

11.Clientul este de acord cu anularea garantiei si in cazul cand defectul constatat nu a putut fi observat la preluarea produsului.

12.Capacitatea acumulatorului poate fi diminuata in mod gradual in cazul depozitarii la temperaturi prea joase sau prea inalte. Un acumulator poate fi incarcat si descarcat de cateva sute de ori. Totusi in cele din urma se va uza; acesta nu este un defect ci corespunde uzarii si deteriorarii normale. Durata de functionare minima a bateriei este de 6 luni de la data primei incarcari complete, (se considera aceasta data, aceeasi cu cea a achizitionarii produsului).

13. Timpul de operare a tabletei PC este strans legat de modul de folosire al aparatului astfel:
a. 1 minut de access GPRS, WI-FI, IRDA, 3G sau BLUETOOTH - reduce timpul de standby cu 30-90 min;
b. 1 minut lumina ( tastare, jocuri, organizer ) sau acces memorie externa – MMC, SD, etc reduce timpul de standby cu 60 min;
c. 1 minut cautare retea reduce timpul de standby cu 5-10 min.
 
 
 
spacer
 
 

Tableta ieftina,Tablete ieftine, Tableta pret redus, top tablete ieftine, tablete android, tablete accesibile, accesorii tablete, Oferte tablete

                                                                                                                                             SOLUTIONARE LITIGII

Webusiness Center SRL este operator de date cu caracter personal conform notificarii ANSPDCP nr. 28952/19.07.2013

 Toate imaginile de pe acest site au caracter pur orientativ si pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului si de asemenea, mici detalii si culori putand varia in anumite situatii, in mod exceptional. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii,  producatorii sau reprezentantii oficiali; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Toate produsele din acest magazin sunt absolut noi si au o garantie cuprinsa intre 6 si 60 de luni.

 

 

 


Website detinut de WEBUSINESS CENTER S.R.L., CIF: 31844450, Reg.Com: J22/1067/2013
Inapoi
sus