Tableta ieftina

Catalog produse
Cautare
Informatii
Newsletter
Marci produse

Tableta ieftina cu un raport calitate/pret foarte convenabil.


Modalitati de plata

Produsele achizitionate din magazinul online http://tableta-ieftina.ro/ se pot achita in functie de preferinta clientilor, astfel:
 
 
1. PLATA RAMBURS
Clientul efectueaza plata in numerar, in momentul ridicarii comenzii de la Posta sau de la agentul firmei de curierat rapid. Plata cuprinde contravaloarea produselor comandate, respectiv contravaloarea transportului  (in situatia in care produsul comandat nu este in promotie cu Transport GRATUIT).
 
 
2. PLATA PRIN ORDIN DE PLATA/TRANSFER BANCAR
Clientul efectueaza plata prin transfer bancar sau ordin de plata intocmit la ghiseul bancii sau de la domiciliu din sistemul tip Home banking. Confirmarea platii se efectueaza trimitand o copie dupa OP la adresa de email contact [at] tableta-ieftina.ro sau sunand la unul din numerele de telefon de http://tableta-ieftina.ro/i/detalii-de-contact/100/.
 
 
3. PLATA ONLINE CU CARDUL
Clientul efectueaza plata cu cardul bancar in momentul efectuarii comenzii.
La plata prin intermediul cardului bancar COMISIONUL ESTE 0 (zero), adica nu presupune nici un cost din partea clientului. Toate costurile de tranzactionare sunt suportate de http://tableta-ieftina.ro/
 

4. Odata cu inregistrarea unui comenzi pe site-ul www.tableta-ieftina.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea Webusiness Center SRL , respectiv prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si NU la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi.
Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.

Email-ul generat automat la efectuarea comenzii nu este o confirmare ca produsele sunt pe stoc sau ca putem onora cererea dvs. Acest mail este informativ si nu creeaza obligatii contractuale.

Un consultant de vanzari va lua legatura cu dvs telefonic in cel mai scurt timp posibil (aproximativ 1-2 ore, maximum 48 ore).
Produsele vor fi livrate numai dupa confirmarea telefonica a comenzii.
Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului , fara o notificare prealabila, iar acesta va primi înapoi banii încasati de societatea Webusiness Center SRL, in termen de 14 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.
Ofertele si preturile afisate pe site-ul www.tableta-ieftina.ro sunt valabile maxim 12 ore.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 2 ore si maxim 7 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de livrare, date de facturare)
Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea produselor pe www.tableta-ieftina.ro nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Webusiness Center SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.livrare, stocuri, preturi ).

Produsele sunt disponibile in limita stocului.

 

 
spacer
 
 

Tableta ieftina,Tablete ieftine, Tableta pret redus, top tablete ieftine, tablete android, tablete accesibile, accesorii tablete, Oferte tablete

                                                                                                                                             SOLUTIONARE LITIGII

Webusiness Center SRL este operator de date cu caracter personal conform notificarii ANSPDCP nr. 28952/19.07.2013

 Toate imaginile de pe acest site au caracter pur orientativ si pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului si de asemenea, mici detalii si culori putand varia in anumite situatii, in mod exceptional. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii,  producatorii sau reprezentantii oficiali; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Toate produsele din acest magazin sunt absolut noi si au o garantie cuprinsa intre 6 si 60 de luni.

 

 

 


Website detinut de WEBUSINESS CENTER S.R.L., CIF: 31844450, Reg.Com: J22/1067/2013
Inapoi
sus