Tableta ieftina

Catalog produse
Cautare
Informatii
Newsletter
Marci produse

Tableta ieftina cu un raport calitate/pret foarte convenabil.


Recomandari si sfaturi de utilizare a tabletei PC

1. În perioada rece, NU PORNITI TABLETA PC MAI DEVREME DE 2 ORE de la aducerea coletului în cameră, sau înainte ca aceasta să ajungă la temperatura camerei. Datorită condensului format în interior, ignorarea acestei precauţii poate duce la scurtcircuite şi defecţiuni iremediabile, respectiv la pierderea garanţiei.

 
 

2. La prima utilizare a tabletei, este posibil să constataţi că acumulatorul este complet descărcat şi tableta nu porneşte chiar dacă este cuplată la încărcător şi este lăsată mai mult timp la încărcat. Acesta este un lucru normal.

Tot ce trebuie să faceţi este să lăsaţi tableta la încărcat timp de 10 - 15 minute ( FĂRĂ A APĂSA BUTONUL DE PORNIRE).

După trecerea celor 15 minute, se apasă butonul de pornire al tabletei PC, şi se lasă tableta pornită în continuare la încărcat, pentru aproximativ 7 – 8 ore, sistemul de operare Android preluând gestionarea încărcării şi calibrarea acumulatorului.

 
 

3. Pentru calibrarea optimă a acumulatorului tabletei, se recomandă ca PRIMELE 3 - 4 CICLURI DE ÎNCĂRCARE COMPLETĂ ALE TABLETEI SĂ FIE DE APROXIMATIV 7 - 8 ORE, chiar dacă acumulatorul indică o încărcare de 100% după primele 2 – 3 ore, timp în care se recomandă ca tableta să nu fie întrebuinţată. In acest fel, acumulatorul este adus la capacitate maxima si este maximizata durata de folosire dintre ciclurile de încărcare.

 
 

4. ESTE INTERZISĂ UTILIZAREA TABLETEI PC PE DURATA ÎNCĂRCĂRII ACUMULATORULUI, ÎN SPECIAL PENTRU JOCURI CARE PRESUPUN MIŞCAREA ACESTEIA, deoarece aceasta poate duce la deteriorarea mufei de inserţie a încărcătorului, lucru neacoperit de garanţia acordată de producător.

 
 

5. Înainte de prima utilizare a tabletei PC, asiguraţi-vă ca aţi îndepărtat foliile protectoare suplimentare aplicate pe tableta. O serie de tablete PC, sosesc deja din fabrică cu o folie de protecţie a ecranului aplicată pe display, iar unele au aplicată şi o folie de protecţie a ecranului suplimentară – pentru protecţia doar pe timpul transportului. Asiguraţi-vă ca aţi îndepărtat folia suplimentară şi că pe ecran a rămas o singură folie protectoare.

Suprapunerea mai multor folii peste ecranul tabletei va afecta răspunsul acesteia în momentul utilizării.

Este posibil să existe o folie de protecţie şi pe camerele web. Pentru a avea o imagine bună, asiguraţi-vă că le-aţi îndepărtat şi pe acestea.

Pentru verificarea existenţei foliilor pe ecran, folosiţi una din unghiile degetelor pe unul din colţurile ecranului, trăgând uşor şi cu atenţie. În nici un caz nu folosiţi obiecte ascuţite sau tăioase.

 
 

6. Pe tableta PC puteţi instala atâtea programe câte vă permite spaţiul alocat. Ţineţi cont totuşi de câteva lucruri:

-Tableta PC poate sosi din fabrică cu anumite softuri instalate. Ele vă pot fi sau nu necesare. Pe cele care sunteţi sigur că nu vă sunt necesare, după identificarea lor corectă, le puteţi dezinstala sau dezactiva din meniul SETĂRI/APLICAŢII. Veţi câştiga în acest fel spaţiu suplimentar, pe care veţi putea instala softurile dumneavoastră preferate.

Aveţi mare grijă să nu dezinstalaţi sau dezactivaţi programe de sistem, aceasta având drept consecinţă funcţionarea defectuoasă a tabletei PC sau chiar blocarea acesteia. În general, aceste programe au ca simbol un roboţel verde. Dacă nu sunteţi sigur de ce faceţi, mai bine lăsaţi-le aşa cum sunt.

-Pe o tabletă PC pot rula în fundal o foarte mare parte a programelor instalate, chiar dacă dumneavoastră nu aţi folosit sau nu folosiţi aceste programe. Aşa este conceput sistemul de operare Android, însă aceste programe vă pot consuma resurse din memoria tabletei, din RAM, din procesor şi chiar se pot conecta singure la internet, efectuând trafic şi consumându-vă din numărul de megabiţi. Este indicat ca periodic să verificaţi acest lucru şi să opriţi programele care nu vă sunt necesare.

 
 

7. În cazul în care nu utilizaţi conexiunea la internet, asiguraţi-vă că din meniul SETĂRI aţi dezactivat conexiunea WIFI, Ethernet şi cea de date mobile. Dacă acestea sunt pornite, durata de folosire a acumulatorului se va reduce la mai mult de jumătate din capacitate, acestea fiind mari consumatoare de energie.

 
 

8. Setaţi luminozitatea ecranului pe cel mult 50% din capacitate. Displayul fiind de asemenea un mare consumator de energie, veţi prelungi durata de folosire a acumulatorului.

 
 

9. Setaţi un timp scurt de intrare în standby a ecranului – de 1 – 2 minute de la lipsa oricărei atingeri a ecranului sau butoanelor şi astfel veţi prelungi durata de folosire a acumulatorului.

 
 

10. În cazul în care, tableta funcţionează defectuos după instalarea mai multor programe sau jocuri, cu toate că aţi oprit sau eliminat o parte din programele care nu vă sunt de folos, singura soluţie pentru remedierea problemei o reprezintă opţiunea de RESETARE A TABLETEI LA CONFIGURAŢIA DIN FABRICĂ. Aceasta va aduce tableta la setările şi configuraţia iniţială. Asiguraţi-vă că aţi salvat pe un suport exterior datele personale importante înainte de a efectua operaţiunea de RESETARE.

 
 

11. Webusiness Center S.R.L. nu îşi asumă răspunderea pentru pierderile de date, de programe, ş.a.m.d., survenite în urma utilizării necorespunzătoare a tabletei PC, a instalării sau dezinstalării unor programe , sau a oricăror modificări, de orice natură, aduse configuraţiei originale a tabletei PC, acestea efectuându-se în totalitate pe răspunderea utilizatorului.

spacer
 
 

Tableta ieftina,Tablete ieftine, Tableta pret redus, top tablete ieftine, tablete android, tablete accesibile, accesorii tablete, Oferte tablete

                                                                                                                                             SOLUTIONARE LITIGII

Webusiness Center SRL este operator de date cu caracter personal conform notificarii ANSPDCP nr. 28952/19.07.2013

 Toate imaginile de pe acest site au caracter pur orientativ si pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului si de asemenea, mici detalii si culori putand varia in anumite situatii, in mod exceptional. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii,  producatorii sau reprezentantii oficiali; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Toate produsele din acest magazin sunt absolut noi si au o garantie cuprinsa intre 6 si 60 de luni.

 

 

 


Website detinut de WEBUSINESS CENTER S.R.L., CIF: 31844450, Reg.Com: J22/1067/2013
Inapoi
sus