Tableta ieftina

Catalog produse
Cautare
Informatii
Newsletter
Marci produse

Tableta ieftina cu un raport calitate/pret foarte convenabil.


Renuntarea la cumparare

Renuntarea la cumparare


Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.


Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.


Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul se returneaza prin curier rapid, iar produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original intact, cu toate accesoriile intacte, cu etichetele si foliile intacte si toate documentele care l-au insotit). De asemenea, daca la achizitia produsului clientul a primit si alte produse sub forma de discounturi, cadouri, promotii, acestea trebuie returnate de asemenea intacte. Toate cheltuielile de returnare, in speta -taxele pentru curier rapid si comisioanele bancare aferente returnarii contravalorii produsului vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur intr-un cont bancar,  al carui cod IBAN va fi adus la cunostinta noastra in baza unui extras de cont al clientului, trimis de catre acesta pe adresa noastra de email  afisata in sectiunea DESPRE NOI. Desigur, daca returnarea produsului se face in urma constatarii unui defect de fabricatie/functionare toate cheltuielile aferente returnarii produsului vor fi suportate de catre Webusiness Center S.R.L.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

spacer
 
 

Tableta ieftina,Tablete ieftine, Tableta pret redus, top tablete ieftine, tablete android, tablete accesibile, accesorii tablete, Oferte tablete

                                                                                                                                             SOLUTIONARE LITIGII

Webusiness Center SRL este operator de date cu caracter personal conform notificarii ANSPDCP nr. 28952/19.07.2013

 Toate imaginile de pe acest site au caracter pur orientativ si pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului si de asemenea, mici detalii si culori putand varia in anumite situatii, in mod exceptional. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii,  producatorii sau reprezentantii oficiali; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Toate produsele din acest magazin sunt absolut noi si au o garantie cuprinsa intre 6 si 60 de luni.

 

 

 


Website detinut de WEBUSINESS CENTER S.R.L., CIF: 31844450, Reg.Com: J22/1067/2013
Inapoi
sus