Tableta ieftina

Catalog produse
Cautare
Informatii
Newsletter
Marci produse

Tableta ieftina cu un raport calitate/pret foarte convenabil.


Tariful de transport

Cost livrare produse
 
Costul livrarii pentru produsele noastre este urmatorul:
 
 
1. Cu Posta Romana - 12 lei, oriunde in tara pentru produsele de pana la 1 kg, tariful crescand cu aproximativ 2 lei pentru fiecare kg suplimentar.
Expedierea produselor se face in aceeasi zi, daca comanda a fost efectuata pana la ora 14.00 a zilei, respectiv a doua zi daca comanda a fost lansata dupa ora 14.00.
Livrarea cu Posta Romana dureaza aproximativ 3-4 zile lucratoare.
Ex. : O comanda lansata pana luni la ora 14.00, poate fi ridicata de la oficiul postal aferent adresei destinatarului in dupa-amiaza zilei de miercuri (in 99% din situatii).
 
 
2. Prin curier rapid - 16 - 20 lei, in functie de firma de curierat utilizata, tariful crescand cu aproximativ 2 lei pentru fiecare kg suplimentar.
Daca clientul doreste o livrare rapida prin serviciul rapid al Postei Romane, putem aranja acest lucru la un tarif incepand de la 18 lei, tariful crescand in functie de greutate. In acest caz, clientul primeste comanda in 48 de ore de la expedierea comenzii , livrarea se face folosind serviciile express ale Postei Romane - cu acoperire de aproape 100% pe teritoriul Romaniei). 
 
Expedierea produselor se face in aceeasi zi, daca comanda a fost efectuata pana la ora 14.00 a zilei, respectiv a doua zi daca comanda a fost lansata dupa ora 14.00.
Livrarea prin curier rapid dureaza aproximativ 1-2 zile lucratoare.
Ex. O comanda lansata pana luni la ora 14.00 este primita de catre client in cursul zilei de marti pana in ora 17.00 (in 99% din situatii).
 

 
Tariful exact de livrare este evidentiat in momentul efectuarii comenzii, atunci cand aveti si posibilitatea sa optati intre expedierea prin Posta Romana sau curier rapid.
 
Mai mult decat atat, nu expediem nici o comanda fara confirmarea telefonica a clientului si fara a ne asigura ca acesta este de acord atat cu valoarea comenzii, cat si cu modalitatea de transport si cu tariful de livrare pe comanda respectiva.
 
IMPORTANT:
Toate produsele noastre sunt asigurate pe perioada transportului, pana la receptionarea acestora de catre client.
In cazul in care produsul receptionat are urme evidente vizibile de lovire/zgariere ca urmare a transportului in conditii necorespunzatoare, incheiati pe loc un proces verbal de constatare impreuna cu angajatii Postei Romane sau ai firmei de curierat, pastrati o copie si contactati-ne urgent pe unul din numerele de telefon mentionate pe colet. Daca nu aveti credit suficient pe cartela pentru o conversatie, nu este nici o problema, in urma apelului dumneavoastra unul din operatorii nostri va va contacta imediat pentru a va da instructiuni de solutionare a problemei.
 

 


 
spacer
 
 

Tableta ieftina,Tablete ieftine, Tableta pret redus, top tablete ieftine, tablete android, tablete accesibile, accesorii tablete, Oferte tablete

                                                                                                                                             SOLUTIONARE LITIGII

Webusiness Center SRL este operator de date cu caracter personal conform notificarii ANSPDCP nr. 28952/19.07.2013

 Toate imaginile de pe acest site au caracter pur orientativ si pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului si de asemenea, mici detalii si culori putand varia in anumite situatii, in mod exceptional. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii,  producatorii sau reprezentantii oficiali; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Toate produsele din acest magazin sunt absolut noi si au o garantie cuprinsa intre 6 si 60 de luni.

 

 

 


Website detinut de WEBUSINESS CENTER S.R.L., CIF: 31844450, Reg.Com: J22/1067/2013
Inapoi
sus